Over Ons

Wij zijn Little Riots, een eigenwijs Nederlands merk met de leukste en meest functionele babyproducten. Little Riots is opgericht door jonge ouders. Toen hun eigen kind zijn eerste stapjes had gezet, belandden deze ouders in hun zoektocht naar het perfecte slofje. Zij hebben hun eigen ervaringen gebundeld met ervaringen en feedback van andere ouders en zo is het innovatieve ontwerp van onze slofjes ontstaan. We hebben inmiddels veel ouders en kinderen blij gemaakt met onze ideale slofjes.

Wij zijn continu bezig om onze slofjes verder te ontwikkelen en de bestaande collectie uit te breiden met nieuwe kleuren. Daarnaast houden we ons ook bezig met het bedenken en ontwerpen van nieuwe producten. Heb je suggesties voor ons? Laat het ons weten!

Onze missie is om zoveel mogelijk ouders en kinderen blij te maken met onze producten. Heb je vragen over ons bedrijf of over onze producten? Wij beantwoorden ze graag! Neem gerust contact met ons op. Volg onze sociale media om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes omtrent aanbiedingen en nieuwe producten.

 

little riots monogram