Little Riots antislip babyslofjes

Big adventures are calling!

Niets is zo mooi als het wonder van nieuw leven. Wij van Little Riots streven naar mooie, functionele producten die het dagelijks leven comfortabeler maken om zorgeloos te kunnen genieten van elke stap van dit bijzondere avontuur.

Slofjes die niet afzakken

Little Riots’ slofjes blijven door hun goede pasvorm perfect zitten.
De elastische band met drukknoop zorgt ervoor dat de slofjes goed om de enkel sluiten waardoor de slofjes niet afzakken en ook voor je kleintje moeilijk uit te trekken zijn.

Warm maar toch ademend

Little Riots’ slofjes zijn gemaakt van fleece met een voering van organisch katoen. Dit maakt dat de slofjes lekker warm zijn maar de voetjes toch goed laten ademen.

Anti slip zool

Voor de kindjes die al kunnen lopen of net de eerste stapjes gaan zetten zijn de slofjes uitgerust met een zachte, flexibele antislip zool. Deze antislip zool voorkomt dat jouw kindje uitglijdt en zo veilig en vol zelfvertrouwen stapjes kan gaan zetten.

Lichtgewicht en flexibel

Bij het leren lopen is het belangrijk dat de voetjes goed kunnen afrollen en niet belemmerd worden door zware, stugge schoenen. De slofjes van Little Riots zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal waardoor ze licht van gewicht zijn en de natuurlijke groei en ontwikkeling van de kindervoet niet in de weg staan.

Eenvoudig aan- en uit te trekken

De slofjes zijn in het geheel open te vouwen en te sluiten met een handige drukknoop, wat maakt dat ze makkelijk aan- en uit te trekken zijn. Zelfs bij de meest beweeglijke kindervoetjes!